ALMANLARıN GELENEKSEL TARIFI: DAMARLARDAKI YAğı SILIP SüPüREN YöNTEM!

Almanya bu tarifi yüzyıllardır biliyor. Bu ürünü hazırlamak için karmaşık malzemelere ihtiyacımız yok, muhtemelen mutfağımızda her şeyi bulacağız. Doğal içecek, arterleri temizlemeye ve kireçlenmeyi önlemeye yardımcı olacaktır. Tedavi ayrıca genel sağlığı iyileştirecektir.

Sağlık sorunlarının oluşmasının temelinde dengesiz ve sağlıksız beslenme yatmaktadır. Kişilerin sağlıksız olarak beslenmeleri durumunda damarlarda tıkanıklık oluşabiliyor. Bu sebeple kalp hastalıklarının önlenmesinde yardımcı olan ve damarları temizleyen besinleri tüketmek gerebiliyor. Peki hangi besinlerin tüketilmesi gerekiyor?

MALZEMELER

 

2 litre musluk suyu

kabuğu soyulmuş 4 limon (mümkünse organik)

küçük bir parça zencefil

4 diş sarımsak

HAZIRLANIŞI

Lavaboda, akan suyun altında limonları fırçalayın ve zencefili yıkayın. Onları dilimler haline getirip karıştırıyoruz. Soyulmuş sarımsağı ekleyin ve diğer malzemelerle birlikte blendere koyun. Her şeyi iyice karıştırıp tencereye koyuyoruz.

Doğranmış malzemeleri suyla dökün ve ısıtın ancak kaynamalarına izin vermeyin. Soğutulmuş sıvıyı bir süzgeçten geçirin ve şurubu cam şişelere dökün. Çözeltiyi buzdolabında saklayın.

KULLANIMI

Her kullanımdan önce şişeyi sallayın. Günde yarım bardak şurup içmeliyiz. Aç karnına veya yemekten 2 saat önce kullanmak en iyisidir.

 

En iyi sonuçlar için, çözümü 3 hafta boyunca içiyoruz. Tedaviyi tekrar etmemiz gerektiğini hissedersek, bir hafta aradan sonra yapabiliriz.

Sarımsak:

Sarımsağın yapısında çok sayıda kimyasal bulunmaktadır. En önemli kimyasal allisin'dir. A, B1, B2, B, C vitamini ve çeşitli mineralleri içerir. Aynı zamanda vücutta önemli antioksidan olan glutatyonun üretimini arttırmaktadır.

• Bu kürün en önemli faydalarından biri, bütün damar iltihaplarını tedavi eder. Tıkanan damarları açar, damar sertliklerini ve hipertansiyonu engeller.

• Her çeşit romatizmal ağrıları geçirir. Kireçlenmeyi engelleyerek eklem yüzeylerinin yenilenmesini sağlar.

• Kolesterolü düşürür. Zararlı yağların yakılmasını sağlayarak zayıflatır.

• 3- Vücudun bağışıklık sisteminin sağlığı açısından çok etkilidir ve her türlü alerjiyi, özellikle de damarsal kökenli ve strese bağlı cilt alerjilerini kökünden önler.

2023-05-31T09:58:37Z dg43tfdfdgfd