ANKASTRE FıRıN öLçüLERI KAçA KAçTıR? STANDART ANKASTRE FıRıN öLçüLERI KAç CM?

Ankastre fırın ölçüleri genelde mutfaklardaki standart dolaplara uygun şekilde üretimden geçer. Bu durumda 75 x 51 cm olarak ankastre fırın ölçüleri öne çıkar. Ankastre fırın ölçüleri kaça kaçtır? Standart ankastre fırın ölçüleri kaç cm? İşte, tüm detaylar.

Mutfakların vazgeçilmez en önemli beyaz eşyalarından biri olarak fırın çeşitleri gelir. Özellikleri ankastre fırın ürünleri çok fazla değerlendirilmektedir. Standart ankastre fırın ölçüleri üzerinden ele alınan bu ürünlerin, mutfağın yapısına uygun olarak montajı gerçekleşir.

 

ANKASTRE FIRIN ÖLÇÜLERİ KAÇA KAÇTIR?

Genelde ankastre fırınlar için mutfakta ölçüler standarttır. Çünkü mutfaktaki yapıya uygun şekilde özel olarak dolaplar hazırlanır. Bu dolaplarının standart yapısına bağlı olarak ankastre fırın ölçüleri de ele alınmaktadır. Bu sebepten dolayı 75 x 51 cm olarak ön plana çıkar.

Yani 75 cm uzunluk ve 51 cm ise genişlik şeklinde değerlendirilmektedir. Bu doğrultuda ocak, fırın ve alt dolaplar ile beraber farklı ölçüler de bu konuda ele alınır. Aynı zamanda derinlik ise yine standart şekilde tüm mutfaklar için ortak biçimde ön plana çıkar.

STANDART ANKASTRE FIRIN ÖLÇÜLERİ KAÇ CM?

Genel çerçevede ev olarak bakıldığı zaman tüm mutfaklar için ankastre fırın ölçüsü standart şekilde değerlendirilir. Çünkü mutfakların daha kullanışlı ve etkin olabilmesi için bu durum önemli yere sahiptir. Bu doğrultuda belli başlı unsurlar ele alınmak suretiyle standart ankastre fırın ölçüleri kullanılır. Bu bağlamda 75 cm uzunluk ile birlikte 51 cm genişlik olarak ön plana çıktığını söylemek mümkün.

Bu standart ölçüler ele alınarak ankastre fırın çeşitleri üretimden geçer. Daha sonra montaj ölçüsü ve dolap yapıları ile birlikte buna bağlı olarak montajı sağlanır. Evlerin tasarımındaki mutfaklar standart olduğu için ankastre fırın ölçüleri de genelde standart şekilde kullanılır.

MUTFAKLAR İÇİN ANKASTRE FIRIN ÖLÇÜLERİ EŞLİĞİNDE MONTAJ

Ankastre fırın ölçüleri mutfaklar için standart şekilde ele alınırken, aynı zamanda belli montaj ölçüleri de bulunur. Çünkü bu kapsamda dolapları ve diğer unsurları da uyumlu olmalıdır.

 

 - Ankastre fırın ölçüsü 75 x 51 cm

 - Montaj ölçüsü 55 x 48 cm

 - Minimum 60 cm genişliği üzerinden alt dolaplar

 - Standart derinlik ölçüsü

 

 Yukarıda verilen ölçüler ele alınarak tüm mutfaklar adına ankastre fırın çeşitlerinin montajı gerçekleşmektedir. Elbette bu durum ticari olarak öne çıkan şirket mutfakları söz konusu olduğunda farklılık yaratabilir. Ancak evler için yukarıdaki ölçüler ve montaj ölçüleri ele alınarak kullanılır.

2023-05-30T13:19:53Z dg43tfdfdgfd